Administratiekantoor van Geel

Boekhouder in  Oosterhout – Administratiekantoor in Oosterhout – van Geel Oosterhout

boekhouder Oosterhout

    Ronald van Geel 

De boekhouder in Oosterhout is Ronald van Geel. Samen met zijn compagnon Martijn Broeders leiden ze het Administratiekantoor in Oosterhout van Geel. Het kantoor richt zich op het midden- en kleinbedrijf, maar heeft de laatste jaren ook bewezen dat ze grote bedrijven prima kunnen ondersteunen. Het kantoor heeft alle disciplines in huis om u als ondernemer, financieel en fiscaal optimaal te begeleiden en te adviseren in complexe vraagstukken. Gezond groeien is het motto van dit kantoor. Bij dit kantoor staan ze voor gekwalificeerd personeel, moderne software en proactief advisering.

De eigenaren van deze kantoren zijn Ronald van Geel en Martijn Broeders

Dit kantoor kan u volledig ontzorgen van de totale administratie:

  • Boekingen
  • Omzetbelasting (4x per jaar of maandelijks)
  • Kwartaalbespreking
  • Aangifte ICP (indien er zaken in het buitenland gedaan worden)
  • Inkomstenbelasting (van u en eventueel uw fiscaal partner)
  • Opstellen jaarrapport
  • Fiscaal advies
  • Salarisadministratie
  • Accountantsverklaring

Ondanks dat van Geel een administratiekantoor is, hebben ze de mogelijkheid op het kantoor om voor accountantsverklaring te zorgen. “de reden dat we geen accountantskantoor zijn, is simpelweg de drempel laag te houden voor ZZP’ers en MKB’ers”.

Branche specialisaties:

Wij kunnen iedereen ondersteunen in het administratieproces. We hebben geruime kennis in huis, van diverse branches. Dit komt door de verscheidenheid van onze medewerkers waarop we geselecteerd hebben. Zo kunnen we elke ondernemer van gedegen advies voorzien en optimale service bieden.

Software:

Het administratiekantoor werkt met Exact Online, deze software maakt het mogelijk uw administratie volledig te automatiseren. Wilt u gratis dit programma testen? Klik dan op Exact Online Dit houdt in dat u geen tijd meer hoeft te steken in de administratie en Ronald meer tijd over heeft om u proactief te adviseren. Boekhouder zijn is niet alleen maar met cijfertjes bezig zijn. Het nieuwe boekhouden is adviseren. Wilt u software vergelijken, klik dan op: boekhoudsoftware vergelijken.

Prijzen:

Administratiekantoor van Geel staat voor transparantie. Ronald wil graag dat u weet, wat u aan het einde van het jaar kwijt bent aan kosten voor de boekhouding. Een prijs wordt dat ook bepaald op basis van uw behoefte en de omvang van uw administratie. Een complete boekhouding wordt al gerealiseerd vanaf  125,- per maand all in (afhankelijk van uw situatie). Deels zelf uw administratie doen, betekent voor u een voordeel in het maandtarief.

Wilt u in contact komen met deze partner? Klik op contactformulier, Administratiekantoor van Geel neemt dan spoedig contact met u op.

Kijk ook eens op de webpagina van dit kantoor.

Van Geel Oosterhout boekhouder in oosterhout administratiekantoor in oosterhout

Administratiekantoor van Geel
Werkmansbeemd 20
Oosterhout Nederland