Kubus administratiekantoor in Tilburg

Het administratiekantoor in Tilburg

administratiekantoor in Tilburg boekhouder in tilburg kubus tilburgHet administratiekantoor in Tilburg. Het kantoor bestaat al ruim 20 jaar, hierdoor is Kubus in Tilburg een begrip. Deze boekhouder in Tilburg heeft dus ruime ervaring, doordat hij ruim 25 jaar werkzaam is in het vak.

Locatie van het kantoor (zie kaart)

Het kantoor bevindt zich vlakbij het Wilhelmina park. Hier vindt u ook Bakker van Iersel Daarmee is het kantoor goed bereikbaar. Er is voldoende parkeerruimte. Het adres is: Veldhovenring 113. Doordat het kantoor centraal gelegen is, is dit kantoor goed bereikbaar voor ondernemers uit Tilburg en omstreken.

Werkzaamheden van de boekhouder in Tilburg

administratiekantoor in Tilburg boekhouder in tilburg kubus tilburgDeze boekhouder in Tilburg kan u compleet ondersteunen. Daardoor hoeft u niks zelf te doen. Doordat Kubus Tilburg Centrum gebruik maakt van moderne software, wordt het ook voor u een stuk beter en gemakkelijker uw administratie aan te leveren.

Het kantoor verzorgt de volgende diensten:

•  Online boekhouden
•  Samenstellen jaarcijfers
•  Aangifte inkomstenbelasting
•  Omzetbelasting
•  Belastingadvies
•  Bedrijfsadvies
•  Fiscaal advies
•  Salarisadministratie
•  Coaching en Begeleiding

Dit administratiekantoor is aangesloten bij Kubus. Hierdoor hebben zij de kennis en de kunde van een groot kantoor en kunnen daardoor de prijzen hanteren van “de boekhouder op de hoek”. Binnen Kubus kan er voor accountantsverklaringen gezorgd worden in het geval dat uw bedrijf daartoe verplicht is.

Branche specialisaties van het administratiekantoor in Tilburg:

Doordat Kubus Tilburg Centrum een algemeen kantoor is, kunnen zowel bedrijven in ZZP als MKB hun administratie hier onderbrengen. Wanneer u nu stratenmaker bent of IT’er, dit kantoor helpt u adequaat. U bent altijd welkom. Hans is een conceptdenker, waardoor u als ondernemer advies krijgt van iemand die anders denkt.

Met deze concepten en formules heeft hij al diverse keren in de media gestaan!

Software van Kubus Tilburg:

Dit kantoor werkt met Snelstart, Twinfield en Basecone. Doordat ze gebruiken maken van dit pakket, kunnen ze het proces automatiseren. Bonnetjes scannen en inkoopfacturen uploaden behoort tot de mogelijkheden. Daardoor kunnen ze het administratieproces enorm versnellen. Digitaal aanleveren per week of 1x in de maand in een map, behoort tot de mogelijkheden.

Tarieven van het administratiekantoor in Tilburg:

Dit kantoor staat voor eerlijkheid, transparantie en toegankelijkheid. Doordat ze met vooraf vastgestelde tarieven werken, weet u wat u aan het einde van het jaar aan kosten kwijt bent. Dit kantoor bepaalt het maandtarief op de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Contact deze boekhouder in Tilburg:

Wilt u in contact komen met Kubus Tilburg? Vul dan het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op door de website te bezoeken.

administratiekantoor in Tilburg boekhouder in Tilburg kubus Tilburg

Kubus administratiekantoor in Tilburg
Veldhovenring 113
Tilburg Nederland
Telefoon: 013 - 20 21 988
Email: TilburgCentrum@kubus.nl
Website: https://www.kubustilburgcentrum.nl
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag