Administratiekantoor Haren – Boekhouder in Haren

Administratiekantoor in Haulerwijk - Boekhouder in Haulerwijk - Belastingadviseur in Haulerwijk - Cijfermeester Haulerwijk
Solide
Professioneel
Persoonlijk

Het administratiekantoor Haren

Mijn naam is Robert ten Berge. Ik ben eigenaar van het administratiekantoor Haren onder de naam Cijfermeester Haren. Als ondernemer (voormalig eigenaar van juwelierswinkels), weet ik als geen ander hoe het is om door de ogen van de ondernemer te kijken. Hierdoor weet ik waar ondernemers tegenaan lopen en kan ik problemen voor zijn, zodat problemen niet ontstaan. Sinds 2014 ben ik begonnen als boekhouder in Haren. Ik ben voor alle bedrijven meer dan alleen de man die zorgt voor een sluitende administratie. Ik vervul mijn rol als business-controller financial-controller en financial planner. Daardoor kan ik mijn klanten van proactief advies voorzien.

administratiekantoor Haren, boekhouder in haren, cijfermeester haren
Robert en Berge ~ Eigenaar Cijfermeester Haren
Cijfermeester Haren
Average rating:  
 1 reviews
by André Schraa on Cijfermeester Haren
Bedrijfsnaam: Arts To Leads

Wat ik heel belangrijk vindt is dat Robert natuurlijk in de ... view more

Wat doet Cijfermeester Haren

Zoals ik in mijn introductie al vermeldde, ik ben er voor meer dan alleen de cijfers. Uiteraard houdt mijn kantoor zich bezig met de verwerking van de administratie. Het verwerken van de facturen, doen van de omzetbelasting, het indienen van de inkomstenbelasting en het maken van een jaarrekening. Ondertussen ontvangt u tevens proactief fiscaal advies. Kortom ik verzorg de gehele boekhouding met mijn administratiekantoor in Haren.

Onderneming starten

Wanneer u onderneming start, dan komt er veel bij kijken. Eventueel het afsluiten van een lening, pensioenen en onderhandelen met de bank. Maar ook het omgaan met aan te nemen personeel. Doordat ik het allemaal als ondernemer, maar ook als boekhouder in Haren heb meegemaakt. Deze ervaring deel ik graag met mijn klanten. Doordat ik zelf ruim 25 jaar eigenaar ben geweest van diverse juwelierszaken, weet ik als geen ander waar u als ondernemer mee worstelt. Door mijn ervaring kan ik hierdoor snel schakelen.

BV opzetten

Bij het opzetten van een BV komt veel kijken. Maar ook als u van rechtsvorm wil veranderen van een eenmanszaak naar een BV. Te denken aan leasecontracten afsluiten, financiering via crowdfunding. Wij hebben er allemaal al eens mee te maken gehad. Hierdoor kunnen wij ook de beste deals sluiten. 

Betrokkenheid

Betrokken is het magisch woord dat cijfermeester Haren hoog in het vaandel heeft staan. Het kantoor houden we bewust klein om zo voldoende aandacht te kunnen schenken aan onze klanten. Veel bedrijven zijn goed in werken in hun zaak, maar het werken aan hun zaken schiet er dan wel eens bij in. Hier komen wij om de hoek kijken. Wij letten juist op die zaken, waar de ondernemer geen tijd voor heeft of juist geen kennis van heeft genomen. 

Ik zie u graag als nieuwe klant. Vul vrijblijvend het contactformulier in of vergelijk offertes met mijn collega’s. Ik weet zeker dat ik een toegevoegde waar kan bieden voor uw onderneming.

Voor meer informatie over deze partner gaat u naar zijn website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cijfermeester Haren
Average rating:  
 1 reviews
by André Schraa on Cijfermeester Haren
Bedrijfsnaam: Arts To Leads

Wat ik heel belangrijk vindt is dat Robert natuurlijk in de eerste plaats boekhouder is, maar ten tweede ook ondernemer. Hij weet waar ik, als ondernemer, mee worstel. Doordat hij aan dezelfde kant als ik heeft gezeten, weet hij al waar ik tegen aan zal lopen alvorens ik dat zelf weet. Ik ben blij met het proactieve advies wat Robert ten aller tijde geeft. Zo weet ik dat hij voor het welzijn van mijn bedrijf zorgt!