Archieven

Nieuwe partner in Berkel en Rodenrijs

Nieuwe partner: Boekhouder uit Berkel en Rodenrijs – Kubus in Berkel

We hebben een nieuwe partner! Het betreft een boekhouder uit Berkel en Rodenrijs. Dit kantoor heeft de naam Kubus. Kubus uit Berkel is het kantoor van Jan Crielaard. Deze boekhouder heeft jarenlang in dienst gezeten bij Alfa Accountants. Hierdoor heeft hij de nodige kennis opgebouwd om voor zich zelf te kunnen beginnen. Doordat Dhr. Crielaard al bekend was bij veel ondernemers, heeft hij in 2015 besloten zijn eigen administratiekantoor te starten vanuit huis. Doordat Alfa met name grote bedrijven bedienden, zijn hierdoor veel kleine ondernemers van Alfa naar Kubus in Berkel overgestapt. Daardoor heeft dit kantoor een behoorlijke groei gerealiseerd.

Vestiging van Kubus in Berkel

Doordat dhr. Crielaard zijn kantoor eerst aan huis gevestigd was, moest hij op een gegeven moment op zoek naar een representatieve ruimte elders. Door in 2016 de gelegenheid te hebben gekregen, om deels een klantenbestand over te nemen van een collega boekhouder uit Berkel, heeft hij daardoor de keuze gemaakt om naar Berkel en Rodenrijs te verhuizen. Hier bevindt zich het kantoor Kubus in Berkel aan de Krugerlaan 11 in Berkel en Rodenrijs.

Servicegebied van Kubus

Deze boekhouder uit Berkel en Rodenrijs verleend zijn diensten in de Gemeente Lansingerland. Doordat dhr. Crielaard zich heeft aangesloten bij Kubus, geniet hij ook gelijk van de kennis en de kunde van zijn collega ondernemers van Kubus. Hierdoor is dit administratiekantoor in staat, zowel de grote als de kleine ondernemers optimaal te kunnen ondersteunen.

“Kubus in Berkel maakt ondernemen leuk”

Dat dit kantoor ondernemen leuk maakt, is wel duidelijk. Ze werken volledig geautomatiseerd. Hierdoor is verwerken van de administratie geen gedoe meer. Het kantoor gebruikt iMuis. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van uw eigen pakket.

Transparante en vaste tarieven

De boekhouder uit Berkel en Rodenrijs, werkt met vaste transparante tarieven. Voorafgaand het jaar, exact weten wat u aan kosten kwijt bent. Daar staan ze voor.

Wilt u in contact komen met deze partner. Vul het contactformulier in of kijk eens op de website van Kubus Berkel.

boekhouder uit berkel en rodenrijs Kubus in Berkel

Nieuwe Partner van nueenboekhouder

Nieuwe partner van nueenboekhouder: Administratiekantoor Helmond: SBA Administratie en Accountancy

Op zoek naar boekhouders Helmond? Wij hebben een nieuw partner mogen verwelkomen op onze website. Het gaat om het Administratiekantoor Helmond. Deze accountant/boekhouder uit Helmond bedient klanten uit de regio Eindhoven, Helmond, Geldrop en Nuenen. SBA Administratie en Accountancy is al jarenlang actief. Het kantoor kan ondernemingen ondersteunen van klein- middel- en grootbedrijf. Dit kantoor heeft de mogelijkheid om bedrijven die een verklaring nodig zijn, optimaal te ondersteunen.

Het administratiekantoor in Helmond bedient met name ZZP en bedrijven in het MKB. Indien uw bedrijf verplicht is tot het hebben van een accountantsverklaring, dan bent u hier ook aan het goede adres. Dit kantoor heeft alles in huis om elk bedrijf te kunnen voorzien van hun financiële dienstverlening. U kunt dit bedrijf inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

 • Administratieve verwerking middels software
 • Inkomstenbelasting ( ook wordt de IB van uw fiscaal-partner hierin meegenomen)
 • Omzetbelasting (4x per jaar)
 • Fiscaal advies
 • Loon- en salarisadministratie
 • Jaarrekening
 • Verklaringen

Software van de boekhouder uit Helmond

SBA Administratie en Accountancy werkt met Accountview. Een volledig geautomatiseerd pakket, die het ondernemers makkelijk maakt de administratie te verwerken. Aan de andere zijde kan de boekhouder uit Helmond meekijken en daar waar nodig corrigeren. Door dit software pakket is uw administratie altijd up to date en kan er snel geschakeld worden, waar dat nodig is. Wilt u toch liever blijven werken met de software die u al heeft? Geen probleem, het kantoor heeft kennis van diverse softwarepakketten en kan dus met elk pakket werken.

Boekhouders Helmond

Wanneer u op zoek bent naar een boekhouder/accountant in Helmond, dan is het zeker de moeite waard om met SBA Administratie en Accountancy vrijblijvend in gesprek te gaan.

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of stuur een mail naar info@nueenboekhouder.nl.

Wordt ook Link-Partner of Lead-Partner en profiteer van de voordelen die wij u als boekhouder of accountant kunnen bieden!

boekhouder uit helmond

 

Link-Partner of Lead-Partner

Wordt link-partner of lead-partner. Ontvang leads voor administratiekantoren of leads voor boekhouders.

Als link-partner of lead-partner profiteert u van behoorlijk wat voordelen. Ontvang in uw mailbox: leads voor administratiekantoren of leads voor boekhouders. Lees verder als u op zoek bent naar voordelige leads voor boekhouders.

U bent net begonnen met uw administratiekantoor of vanuit huis begonnen bent als boekhouder. Uiteraard zoekt u nieuwe klanten, maar hoe gaat u dat doen.? Ten eerste meld u zich aan (of uw website bouwer) bij websites als telefoonboek.nl of alleadministratiekantoren.nl. Hartstikke goed natuurlijk en het helpt zeker mee in de ranking van uw website. Maar genereert het ook nieuwe klanten? In veel gevallen ervaren wij dat dit niet werkt.

Wij bieden die zekerheid wel, ons platform trekt dagelijks veel geïnteresseerde bezoekers die op zoek zijn naar een boekhouder. (gemiddeld 350) Door u als link-partner aan te melden, weet u zeker dat uw website beter gevonden wordt (ranking in google) en naamsbekendheid groter wordt in uw regio. Hierdoor krijgt u ook meer bezoekers op uw website en leidt dit uiteindelijk tot meer klanten.

Als u zich als lead-partner aanmeldt op onze website, betekent dit dat u automatisch aanvragen via de website in uw mailbox ontvangt. U krijgt meer exclusiviteit als lead-partner dan als link-partner.

U ontvangt voordelige leads voor boekhouders en administratiekantoren.

Wat kunt u verwachten als Link-Partner:

 • Volledige NAW gegevens van uw bedrijf op de website.
 • De website trekt meer dan 1000 bezoekers per week door heel Nederland.
 • Bezoekers kunnen rechtstreeks contact met u opnemen.
 • Uw website krijgt een link op onze website. (linkbuilding voor boekhouders)
 • Leads die rechtstreeks contact opnemen kosten u niks.
 • Leads die via aanvragen op de website binnenkomen kosten u slechts € 50,- (deze hoeft u niet af te nemen)
 • U wordt 1 van onze link-partners voor slechts € 0,50 per dag.
 • Gegarandeerd kans op leads!

Dit houdt in dat u dus relatief weinig hoeft te investeren, zodat u nieuwe klanten krijgt. ( u ontvangt leads voor administratiekantoren en boekhouders) Voordelige leads voor boekhouders welteverstaan, deze leads zijn immers gratis!

Wat kunt u verwacht als lead-partner?

 • Exclusieve leads. (leads gaan enkel en alleen naar u)
 • Exclusiviteit in uw regio. ( we hebben per regio 1 partner, afhankelijk van de grote van de regio)
 • Vermelding op onze website met uw NAW-gegevens.
 • Er wordt een volledige profielpagina aangemaakt met uw USP’s.
 • Er wordt een link geplaatst van uw website. (linkbuilding voor administratiekantoren)
 • U ontvangt van ons volledig in kaart gebrachte leads. ( u kunt direct een offerte in orde maken)
 • U ontvangt enkel en alleen leads die aan uw eisen voldoen.
 • Wij zorgen voor SEO optimalisatie SEA (adwords) om uw vindbaarheid te vergroten.
 • Onze website trekt gemiddeld 350 bezoekers per dag.
 • Leads kosten slechts € 50,-.
 • U betaald maandelijks een vast bedrag.

U als lead-partner zal iets meer investeren dan als link-partner. De lead-frequentie ligt hoger, dan bij link-partners. (u ontvangt meer voordelige leads voor boekhouders en administratiekantoren).

Ook op zoek naar voordelige leads voor boekhouders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@nueenboekhouder.nlleads voor administratiekantoren

link-partnervoordelige leads voor boekhoudersLeads voor boekhoudersLead-partner

Uitbesteden van salaris-en loonadministratie Ooststellingwerf

loonadministratie Ooststellingwerf salarisadministratie in Ooststellingwerf loonadministratie uitbesteden salarisadministratie uitbesteden

Wij hebben een nieuwe partner mogen verwelkomen op onze website nueenboekhouder.nl. Het betreft een kantoor gespecialiseerd in salaris- en loonadministratie Ooststellingwerf genaamd Aviesbureau Charl de Graaf. U kunt hier uw loonadministratie uitbesteden of uw salarisadministratie uitbesteden. Er zijn weinig bedrijven die salarisadministratie in Ooststellingwerf verzorgen, welke ook nog betaalbaar zijn. Vaak wordt dit gedaan door boekhouders en administratiekantoren, die het “erbij” doen. De kennis en kunde ontbreekt, wanneer er een probleem geconstateerd wordt. In veel gevallen is het dan te laat.

TIP: Laat de loon- en salarisadministratie voor uw werknemers doen door iemand die er wel verstand van heeft! 

Salarisadministratie in Ooststellingwerf.

Richard de Graaf is verantwoordelijk voor de verwerking van de loon- en salarisadministratie in Ooststellingwerf, dat uit een team van 3 vakkundige mensen bestaat, waaronder de eigenaar zelf Charl de Graaf.

loonadministratie Ooststellingwerf

vlnr. Charl de Graaf, Richard de Graaf en Alissa de Graaf

De werkzaamheden die ze verzorgen zijn:

 • Aansluiten/inrichten van de loonadministratie
 • Invoeren werknemers
 • Aanvragen loonheffingsnummer (indien van toepassing)
 • Aanmelding pensioenfonds (indien van toepassing)
 • Salarisspecificaties
 • Betalingsoverzichten
 • Journaalposten
 • OLP en PLO (bouw, schilders, afbouw etc.)
 • Loonstaten
 • Verzamelloon
 • Cumulatief loonjournaal
 • Cumulatief aangifte loonheffingen
 • Historisch overzicht
 • Jaaropgaven

Het kantoor richt zich tevens op boekhouders, administratiekantoren en accountants die geen mogelijkheid hebben om de Loon- en Salarisadministratie te kunnen verzorgen voor hun relaties (klanten).

Loonadministratie uitbesteden? Zoek dan niet verder!

Naast deze dienstverlening om ondernemers en bedrijven die salarisadministratie uitbesteden te ontzorgen, biedt het adviesbureau veel meer mogelijkheden voor bedrijven om diensten af te nemen.

Advies Sociale Zekerheid

• Wia en Wao               • Ontslagaanvragen

• Ziektewet en WW     • Bedrijfsbeëindiging

• Personeelsbeleid      • Sectorindeling

• Arbo Zaken               • Werkingssfeer

Arbo-Ondersteuning

• Arbeidsdeskundige onderzoeken       • Re-integratie

• ARBO en Verzuim (volledig traject)  • Ziek- en Herstelmeldingen

Kantoorruimte of flex-werkplek huren?

Het adviesbureau heeft zich kortgeleden gevestigd aan de Schapekamp 18 in Oosterwolde. Het voormalig schoolgebouw is omgebouwd tot woongedeelte met kantoorruimtes.

Het bedrijf beschikt over meerdere ruimtes welke door bedrijven en ondernemers te huur zijn. Wilt u een kantoorruimte huren in Oosterwolde? Dan bent u hier ook aan het juiste adres.

De locatie heeft de mogelijkheid tot de verhuur van:

 • flex werkplek
 • diverse kantoorruimtes voor langere periode
 • Vergaderruimte
 • Spreekruimte/Presentatieruimte.

De ruimtes zijn voorzien van stopcontacten, internet aansluitingen, bureaus en stoelen. Bij binnenkomst is er een ontvangstruimte waar uw relaties plaats kunnen nemen. Het gebouw is voorzien van een toiletruimte die gedeeld wordt met andere huurders alsmede het keukenblok met koffieautomaat.

Voor meer informatie: Advies Bureau Charl de Graaf of mail naar: info@adviesbureau-charldegraaf.nl 

Salarisadministratie in Ooststellingwerfloonadministratie uitbestedensalarisadministratie uitbesteden

Administratiekantoor Den Haag

Het administratiekantoor Den Haag en Zoetermeer Dutch Admin factory.administratiekantoor Den Haag

Het administratiekantoor Dutch Admin factory heeft ons het vertrouwen gegeven om onze werkwijze uit te willen proberen. Administratiekantoor Den Haag is tevens actief in Zoetermeer. Het kantoor is, in vergelijking tot andere kantoren, erg innovatief op het gebied van “het nieuwe administreren” via een efficiënte werkwijze.

Het kantoor heeft uw administratie altijd up to date binnen 48 uur na aanlevering van de stukken. Door deze werkwijze kan het kantoor snel schakelen en u proactief adviseren bij een tekort aan investering om eventueel gebruik te kunnen maken van de investering-aftrekken. Door deze snelle werkwijze zijn ze het meest actief in online boekhouding door gebruik van het administratiepakket Exact Online.

Dit kantoor heeft veel ervaring in het reorganiseren van administratieprocessen binnen klein-, middel-, en groot bedrijf. Tevens kunt u administratiekantoor Zoetermeer inschakelen voor interim controller werkzaamheden.

Dutch Adminfactory is een full-service kantoor. Dit houdt in dat, dit kantoor een ondernemer of bedrijf compleet kan ontzorgen van het “leed dat boekhouden heet”. Dit alles wordt gedaan tegen een vaste, lage prijs gebaseerd op het aantal uren, waarvoor u hen nodig heeft. Geen uurtje factuurtje of aan het einde van het jaar nog een hoge factuur met “overige werkzaamheden” welke vaak onverklaarbaar zijn. Transparantie in tarief is waar dit kantoor voor staat.

Werkzaamheden: 

 • Boekingen
 • Omzetbelasting (4x per jaar of maandelijks)
 • Kwartaalbespreking
 • Aangifte ICP (indien er zaken in het buitenland gedaan worden)
 • Inkomstenbelasting (van u en eventueel uw fiscaal partner)
 • VPB aangifte
 • Opstellen jaarrapport
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie
 • Publicaties

Dutch Adminfactory heeft ruime ervaring in de volgende branches:

 • Fitness Branche
 • Webshops
 • Retail
 • IT
 • Groothandel
 • Marketingbedrijven
 • Sales & Service organisaties

Het administratiekantoor kan elke branche ondersteunen in de financiële dienstverlening, maar richt zich wat minder op fabrieken. Indien u toch interesse heeft in de werkwijze van dit kantoor, wanneer u een fabriek bezit, dan proberen zij u zo goed mogelijk te adviseren.

Klik op zijn profielpagina of rechtstreeks op de website van Dutch Adminfactory.dutch admin factory

Administratiekantoor in Lochem Finovion

Administratiekantoor in Lochem: Finovionadministratiekantoor in Lochem

Het administratiekantoor in Lochem, Finovion, heeft zich aangesloten als partner op onze website. Uiteraard zijn wij hier erg blij mee! Wij hopen dan ook een voorspoedige samenwerking tegemoet te gaan. Welkom Finovion Lochem.

De eigenaar van dit kantoor is Ton te Riele. Na jarenlang zelf 27 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse administratieve functies, heeft hij vorig jaar zijn eigen administratiekantoor geopend onder de naam Finovion. Door zich aan te sluiten bij Finovion, kan hij als administratiekantoor putten uit de kennis van de aangesloten Finovion franchise nemers. Door dit concept kan het administratiekantoor meer branches bedienen.

Finovion Lochem is actief in de gemeentes Lochem, Zutphen, Bronckhorst en Berkelland.

Finovion werkt hoofdzakelijk met Twinfield en Accountview, maar ook als u al reeds met een voor u bekent software pakket werkt, kan het administratiekantoor in Lochem tevens uw administratie verzorgen.

Het kantoor heeft ruime ervaring met ZZP’ers en MKB’ers. Hoewel ze een behoorlijke affiniteit hebben met woningcoöperaties, gaan ze geen uitdaging uit de weg als het gaat om bedrijven waar ze iets minder kennis van hebben. Tevens hebben ze zich de laatste jaren behoorlijk gespecialiseerd in Stichtingen en Verenigingen. Dus ook als uw bedrijf een Non-Profit bedrijf is, kan Finovion Lochem u prima ondersteunen.

Indien u meer wilt weten over onze partner dan verwijs ik u naar zijn profielpagina.

Indien u ook geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, dan verwijs ik u graag door naar het contactformulier of neem vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 0681727936.

Een samenwerking met ons biedt voordelen. U ontvangt leads tegen lage tarieven en u gebruikt mij als uw commerciële vraagbaak met vragen over hoe u het beste een nieuwe lead als klant converteert.

Meer informatie vind u op onze pagina “werkwijze”.

Ik hoop u dan natuurlijk te mogen verwelkomen als nieuwe partner!

 

Nieuwe partner administratiekantoor in Nijkerk

Administratiekantoor in Nijkerk: Cijfermeesteradministratiekantoor in Nijkerk

Het administratiekantoor in Nijkerk wordt geleidt door Martin Schuurman. Martin wordt ondersteunt door nog 3 deskundige medewerkers. Dit kantoor heeft zijn strepen verdient in de horeca, waar ze in gespecialiseerd zijn.

Onder de naam Cijfermeester, heeft hij de mogelijkheid om kennis te vergaren, maar ook te delen binnen de organisatie. Zo gaat dit kantoor ook geen uitdaging uit de weg en kunnen ze de meeste ondernemers en bedrijven in administratieve processen, fiscaal en adviezen optimaal ondersteunen.

Alle klanten zijn welkom bij dit administratiekantoor in Nijkerk, zowel in de profit als de non-profit sector. Bij verenigingen wordt dit kantoor veel gevraagd voor de ondersteuning van penningmeesters en ook dit wordt met veel plezier opgepakt. Ook stichtingen kloppen geregeld aan bij dit kantoor. Het kantoor begeleid deze stichtingen met de inrichting van een administratie, jaarrekeningen en subsidie aanvragen.

Automatisering:

Ook dit kantoor kan op de meest efficiënte manier u administratief ontlasten. Ze gebruiken hiervoor het programma Twinfield. Hierdoor wordt administratie verwerken een fluitje van een cent. Twinfield biedt de mogelijkheid om, op ieder moment van de dag, uw actuele financiële status in te zien. Het is geen verplichting om met de softwarepakket te werken. Het kantoor kan met vele pakketten werken.

Kijk snel naar de mogelijkheden van dit kantoor. Klik op zijn pagina.

Administratiekantoor in Dronten

Administratiekantoor in Drontenadministratiekantoor in Dronten

Het administratiekantoor in Dronten genaamd Cijfermeester heeft zich als partner aangesloten op onze website. Wij heetten dit kantoor welkom en hopen dan ook op een vruchtbare samenwerking.

De eigenaar van dit kantoor is Wilmar Voortman en heeft 7 jaar geleden de grote stap genomen. Na 20 jaar ervaring in de administratieve sector, heeft hij zijn eigen kantoor geopend in Dronten onder de naam Cijfermeester. Als Cijfermeester kan dhr. Voortman zijn klanten optimaal bedienen tegen lage, vooraf gestelde tarieven, zodat zijn klanten exact weten wat ze aan het einde van het jaar kwijt zijn. Dit kantoor kenmerkt zich door transparantie, kennis en persoonlijkheid.

Automatisering:

Het afgelopen jaar is het kantoor bezig geweest met een efficiëntere manier van boekhouden door middel van software.

Het pakket dat dit kantoor gebruikt is Twinfield. Twinfield loopt voorop als het gaat om innovatieve ontwikkelingen en implementeren van efficiënte oplossingen voor de ondernemer. Overigens verplicht dit kantoor de ondernemer niet te werken met deze software. Mocht u als ondernemer al een softwarepakket gebruiken, dan kunt u deze gewoon blijven gebruiken.

De ervaring en affiniteit ligt met name op de ZZP’er en MKB’er. Deze bedrijven worden vaak als het “ondergeschoven kindje” gezien door de grote accountantskantoren. Dhr. Voortman vind persoonlijke aandacht en interesse in de onderneming erg belangrijk, zodat hij weet wat er speelt en hij hierop kan inspringen met zijn adviezen. Vakmannen zitten bij dit kantoor dus echt op hun plek. Naast dat de vakmannen bij dit kantoor op hun plek zitten, heeft de Cijfermeester ruime ervaring met retailers en horeca.

Het voordeel voor u wanneer u zaken doet met Cijfermeester:

 • Cijfermeester is een landelijke organisatie.
 • 100% digitale verwerking
 • Bankkoppeling voor dagelijkse verwerking
 • Administratie altijd en overal in te zien
 • Heldere actuele rapportages op maat (ten aller tijde beschikbaar)
 • Specialistische kennis
 • Vaste, transparante tarieven
 • Pro-actief advisering
 • Continuïteit van de dienstverlening

Klik op de link om zijn profiel te bekijken: partner in Dronten

Bent u geïnteresseerd in de voordelen die we kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

Online leads voor boekhouders? Onze werkwijze bied U voordelen!

Online leads voor boekhouders?

Zoals u weet genereren wij online leads voor boekhouders, accountants en administratiekantoren. Wij hebben een unieke werkwijze ontwikkeld, waar u ENORM veel voordelen van heeft.

Werkwijze van nueenboekhouder nl:online leads voor boekhouders

 • Er wordt een regio “afgekocht” (per gemeente).
 • Prijs per maand is gebaseerd op het aantal ingeschreven bedrijven op basis van de actuele cijfers in uw gemeente.
 • Prijs per lead € 35,- ex BTW (ongeacht de rechtsvorm en de omzet van de lead)
 • 1-3 gekwalificeerde leads per maand
 • Leads worden enkel en alleen naar u doorgezet (exclusiviteit gegarandeerd)
 • Leads worden gekwalificeerd op basis van uw eisen. (ik scheid het kaft van het koren)
 • Behoefte wordt door ons in kaart gebracht tezamen met een uitgebreid sales-consult (relevante informatie om goed voorbereid uw afspraak in te gaan)
 • Partner pagina op de website (de vindbaarheid van uw kantoor in uw regio wordt hierdoor verhoogt) Voor een voorbeeld kijk op: Cijfermeester Delft
 • Leads die rechtstreeks met u contact opnemen zijn uw extra verdiensten (word niet in rekening gebracht)
 • Partner login, indien u gebruik wilt maken van onze online kennisbank.
 • Optioneel: Sales Training & Coaching gespecialiseerd in de branche. 

Doelstelling van nueenboekhouder.nl:

Kortom; de doelstelling en werkwijze van nueenboekhouder.nl is: het creëren van een samenwerkingsverband, waarin we elkaar zien als collega’s in plaats van als concurrenten.

 • Elkaar ondersteunen om gezamenlijk doelen te behalen.
 • Het genereren van online leads, om uw omzet te vergroten.
 • Groei realiseren voor u als kantoorhouder.
 • Eventueel bijspringen door mij als sales professional (Sales Trainingen & Coaching, gericht op de administratieve dienstverlening).
 • Het creëren van een netwerk waarin aangesloten partners kennis en kunde delen (d.m.v. online platform zoals intranet)
 • Het inschakelen van partners in ons netwerk om werkdruk te kunnen verlagen in drukke periodes.
 • Het eventueel uitlenen van personeel (detacheren) aan kantoren binnen ons netwerk.

Voor een geheel vrijblijvende offerte en/of informatie bel of mail me vandaag nog!

Nieuw: Aangesloten boekhouder in Delft

U zoekt een boekhouder regio Delft?

Onze nieuwe aangesloten boekhouder in Delft richt zich op de regio rondom Delft en het Westland. Doordat deze partner telkens met zijn tijd mee gaat, kan deze boekhouder in Delft een volledig geautomatiseerd boekhoudpakket bieden en de kosten laag te houden voor U als ondernemer. Deze boekhouder werkt met het het softwarepakket genaamd Yuki.

Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking? Vul dan het contactformulier in.