Acquisitie en Saleshandboek voor de administratieve sector. Nu te koop!

Acquisitie en Saleshandboek voor de administratieve sector

Na jarenlang zelf acquisitie te hebben gedaan voor administratie- en accountantskantoren, onder andere voor Kubus en Cijfermeester, werd mij gevraagd training en coaching te gaan verzorgen. Met name 1-op-1 coaching werd zeer hartelijk ontvangen. Na deze ervaring was de behoefte om naslag werk te hebben erg groot. Vandaar het acquisitie en saleshandboek voor de administratieve sector.

acquisitie en saleshandboek voor de administratieve sector

Klik op de afbeelding voor meer info of schaf het boek aan voor slechts € 9,99!

Het boek is ontstaan uit een aantal jaar ervaring. Door deze ervaring heb ik de beste methode kunnen ontwikkelen voor deze branche. Acquisitie is niet leuk. Tenminste voor veel ondernemers niet. Boekhouders en accountants hebben hier ook moeite mee. Dit boek helpt boekhouders een leuk gesprek te voeren met potentiële klanten. Ook als je zelf geen acquisitie doet, is het toch interessant dit boek eens te lezen. Met name de handige tips die je tijdens een persoonlijk gesprek ook kunt toepassen.

Je leert onder andere bezwaren te weerleggen. Evenals leiding te nemen in het gesprek. Ten eerste wordt de pitch besproken. Hiermee leer je hoe je een goede pitch neerzet. Als tweede wordt intonatie en taalgebruik besproken. Dit onderdeel is enorm belangrijk voor het gesprek. Als laatste zul je afsluittechnieken leren.

Het hele proces van een gesprek wordt uitgebreid besproken. Leer op een leuke manier te acquireren, zodat de persoon aan de andere kant van de lijn het ook leuk vindt.

Verder vindt je een kant en klare checklist, zodat je goed voorbereidt een afspraak in kunt gaan. Klaar om je eigen ge-acquireerde prospect om te zetten naar klant.

Voor meer informatie kijk je op de website van Arts To Leads. Stuur een mail naar info@arts2leads.nl of vul het contactformulier op de website in.

Arts To Leads geeft ook 1-op-1 acquisitie training. Door samen te bellen is de drempel lager en je wordt meer gemotiveerd.

Toch liever leads ontvangen? Meld je aan op onze website en ontvang alleen leads die u zelf uitkiest. Klik op de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *