goede doelen

Goede doelen

Vorig jaar zijn we begonnen met het steunen van een drietal stichtingen. Het ging dan om de goede doelen: KiKa, KWF Kankerstichting en Stichting ALS.

Hoe ging dit in zijn werk

Voor iedere aanvraag die gedaan werd, doneerde nueenboekhouder.nl € 5,- aan het goede doel naar keuze van de aanvrager. We hebben hier een leuk geld bedrag kunnen schenken aan deze stichtingen, we zullen binnenkort de uitslag presenteren.

Goede Doelen van 2019

Ook in 2019 willen we graag weer een aantal donaties doen aan stichtingen, door de opbrengst van online leads door aanvragers. We willen ons nu gaan richten op de wat kleinere stichtingen. De stichtingen die minder bekent zijn zowel bij ons als in Nederland. We vinden dat deze goede doelen ook een kans verdienen.

Oproep

Ik roep u dan ook op een suggesties of een reactie te geven, zodat wij een goed doel kunnen selecteren voor dit jaar. Alles is welkom. Wij zullen dan een selectie maken, welke 3 goede doelen we in 2019 zullen gaan steunen.

Partner Registraties

Wanneer er een nieuwe administratief dienstverlener zich aanmeldt als nieuwe partner, zullen wij een deel van de inkomsten ook schenken aan het goede doel. Registreer u nu als partner en steun een goed doel klik op Registreren.

Informatie over de partnerregistratie klikt u op meer informatie.

Nieuwe boekhouder nodig?

Met uw aanvraag steunt u nog steeds goede doelen. Vul vrijblijvend het contactformulier in. En vindt uw adviseur bij ons!

goede doelen

8 thoughts on “Goede doelen

  1. Team Nueenboekhouder Bericht auteur

   Dag Estelle,

   Bedankt voor je suggestie! Ook deze stichting nemen we mee in de keuze.

   Hebben we het goed, dat deze Stichting in Wijchen zit? Dan weten wij wat u bedoeld, niet dat we dadelijk met de verkeerde contact opnemen.

   Met vriendelijke groet,

   André Schraa

  1. Team Nueenboekhouder Bericht auteur

   Dank je wel Frank voor je bijdrage. Een stichting waar veel om te doen is en ook goed aandacht aan besteed wordt. We gaan ook deze stichting serieus mee nemen in de overwegingen.

 1. Jan Knaap

  Run4Schools is een kleine stichting die een dagelijks Sport & Life Skills programma, inschool en afterschool, aanbiedt op vier scholen in Mitchells Plain; een coloured township bij Kaapstad. Mitchells Plain is een van de meest gevaarlijke plekken in Zuid-Afrika om te wonen, te werken en als kind op te groeien.
  Wij werken met een onbezoldigd bestuur en werkorganisatie in Nederland en met locale coaches in Mitchells Plain die van ons een modaal salaris krijgen.
  Daarnaast krijgt elke school van ons een jaarbudget beschikbaar voor de aanschaf van sportmaterialen en de financiering van het holiday food program.
  Het benodigd budget lopen wij als hardlopers jaarlijks letterlijk bij elkaar, maar elk jaar vereist dat meer km’s, inspanning en inventiviteit.
  Elke bijdrage is daarom meer dan welkom. Dank voor de 2019 opzet van uw initiatief, namens alle kleine stichtingen van Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *