Drachten

Administratiekantoor Drachten – Boekhouder Drachten – Accountant Drachten

boekhouder drachten administratiekantoor drachten accountant drachten
Aanvragen vandaag uit deze regio
Administratiekantoor Drachten - Boekhouder Drachten - Accountant Drachten

LANDELIJKE DEKKING!

(niet verplicht)
(niet verplicht)
(niet verplicht, is bespreekbaar tijdens persoonlijk contact)

De administratiekantoren in Drachten van onze partners worden geselecteerd op prijs en kwaliteitsverhouding. Door deze kwaliteitscheck te doen, garanderen wij ook dat u een geschikte erkende boekhouder zult vinden via deze weg. Hierdoor zult u een boekhouder vinden die voor langere termijn voor u kan werken. Daardoor zal de bemiddeling tussen uw bedrijf en de belastingdienst ook door de boekhouder gedaan worden. Daardoor kan u doen waar u goed in bent en dat is natuurlijk ondernemen. Uw administratie kan volledig uit handen genomen worden, waardoor het aanleveren van de administratie een eitje wordt. De administratie wordt zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor u altijd uw administratie up to date heeft. Doordat er gebruik wordt gemaakt van software, gaat de verwerking hierdoor ook een stuk sneller. Waardoor komt dit zou je je afvragen? Waarmee zou ik dan moeten administreren? Doordat al deze boekhouders gebruik maken van software, wordt uw leven een stuk makkelijker gemaakt. Onze belastingadviseurs in Drachten hebben een schat aan kennis. Hierdoor kunnen ze uw bedrijf van fiscaal advies voorzien. Waarmee kunnen ze nog meer helpen? Doordat de meeste boekhouders zelf ondernemers zijn, kijken ze vanuit het oogpunt van een ondernemer. Hoe dan zou je denken. De meeste boekhouders in Drachten weten heel veel van cijfers. De jonge generatie weet steeds meer van ondernemen. Dat is het voordeel!

Vind veilig en snel een nieuwe boekhouder in Drachten

Op zoek naar een nieuwe boekhouder? Maar wel betaalbaar. Dan zit u bij ons goed. Vraag geheel gratis en vrijblijvend tot 4 offertes aan van boekhouders uit uw regio.

Onze boekhouders en administratiekantoren zijn voorzien van een beconnummer en zijn dus geregistreerd als belastingconsulent bij de Belastingdienst.

Onze boekhouders worden gescreend:

Boekhouder Drachten – Administratiekantoor Drachten – Accountant Drachten

Een boekhouder zorgt voor een optimale gang van zaken in uw administratie. Hierdoor wordt u ontlast van alle randzaken. Het administratiekantoor Drachten verzorgt onder andere de balans van uw bedrijf. Door middel van het doen van de omzetbelasting en inkomstenbelasting, waardoor u kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Al onze boekhouders, zijn full-service administratiekantoren. Hierdoor kunt u alles door hen laten doen. Onder andere verzorgen zij de jaarrekeningen en rapporten, evenals het geven van fiscale adviezen, zodat u deze voordelen niet mist.

Alle administratiekantoren werken in het bijzonder met software. Desondanks kunt u nog steeds uw administratie op dezelfde wijze aanleveren zoals u gewend bent. Zoals in mappen evenals via mail of uw eigen software.

Boekhouder Drachten of toch een Accountant Drachten?

Wanneer een boekhouder?

Een boekhouder kan, evenals een accountant, prima uw administratie verzorgen. Desondanks kiezen veel ondernemers nog steeds voor een accountant. Echter hoeft dit niet. Een boekhouder kan exact hetzelfde tegen een laag tarief. Een accountant daarentegen zal een hoger tarief rekenen tegenover dezelfde werkzaamheden.

Wanneer een accountant?

Een bedrijf zal in de eerste plaats aan een aantal eisen moeten voldoen, om verplicht een accountant nodig te hebben. 
Ten eerste zal een bedrijf meer dan 50 personeelsleden moeten hebben. Echter, er is nog een reden om een accountant nodig te hebben. Namelijk wanneer de netto-omzet meer dan 12 miljoen bedraagt ofwel een balanstotaal heeft van meer dan 6 miljoen. 
 
Samengevat: 
  • Meer dan 50 personeelsleden
  • Netto-omzet >12 miljoen
  • Balanstotaal > 6 miljoen

Daarentegen zijn er ook uitzonderingen. In het bijzonder stichtingen en verenigingen evenals bedrijven die donaties ontvangen. Deze hebben in bijna alle gevallen een accountant nodig. Een accountant daarvoor een verklaring moeten geven.

Kortom, wanneer uw bedrijf  niet aan de zoals bovenstaande gegevens voldoet. Dan heeft u tot conclusie geen accountant nodig! En kunt u daarom veel kosten besparen.

Blogs en Tips

Dit is een kop

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Uw aanvraag wordt verzonden naar voordelige boekhouders in uw regio.

Dit is een kop

U ontvangt reacties van gerenommeerde voordelige boekhouders bij u in de regio.

Dit is een kop

Vergelijk en kies uit 1 van de beste voordelige boekhouders in uw regio.

Ondernemers gingen u voor!
Ik vond mijn boekhouder hier. Uit 3 offertes uiteindelijk de boekhouder gevonden die het best bij mij past. Top service!
Mirjam
Kapster
Aanvragen vandaag
Over nueenboekhouder.nl
  • Over ons
  • Blogs
  • Veel gestelde vragen
Bedrijfsgegevens
  • nueenboekhouder.nl
  • Kvk: 65140338
  • BTW: 104858941B01
  • Bank: NL87INGB0007133580