Boekhouder in Breda – Administratiekantoor in Breda

Boekhouder in Breda – Administratiekantoor in Breda – Belastingadviseur in Breda – Jochems Cijfers & Advies

boekhouder etten-leur administratiekantoor etten-leur
boekhouder in rijsbergen, administratiekantoor in rijsbergen, jochems cijfers & advies

Uw boekhouder in Breda: Jan Jochems Cijfers & Advies

Ik ben Jan Jochems. Voordat ik in november 2018 ben begonnen met mijn eigen administratiekantoor in Breda heb ik jarenlang op een accountantskantoor gewerkt. Ik heb nagenoeg de gehele accountantsopleiding afgerond. Ik heb veel ervaring in diverse sectoren. Van de bakker om de hoek tot een internationale onderneming. Dus bent u op zoek naar een administratiekantoor in Breda of een Register Belastingadviseur in Breda. Lees dan snel verder.

administratiekantoor in Breda, boekhouder in breda, belastingadviseur in breda, jochems cijfers & advies
Jan Jochems - Eigenaar
Register belasting adviseur rijsbergen, RB adviseur Rijsbergen
Jochems Cijfers en Advies
Average rating:  
 0 reviews

Het administratiekantoor in Breda

Als administratiekantoor richt ik me op de ZZP’ers en dan met name de ZZP’ers in de bouwsector. Daarnaast is ook het MKB (eenmanszaken, VOF’s, BV’s) een belangrijke pijler van mijn kantoor. Ik wil de ondernemer zoveel mogelijk ontzorgen op financieel gebied. De ondernemer moet kunnen ondernemen en ik zorg ervoor dat de cijfers in orde zijn. Wij de cijfers, jij de plannen. Dat is onbezorgd ondernemen!

Werkwijze van Jochems Cijfers & Advies

Ik zet in op zoveel mogelijk digitale verwerking van de financiële administratie. Daardoor kan ik de tarieven laag houden. Maar uiteindelijk bepaalt altijd de klant nog tot hoever de digitale verwerking gaat. Wil deze nog zijn administratie op papier afleveren dan is dat uiteraard ook mogelijk. De klant bepaalt altijd nog de vorm van de samenwerking.

Bij mij kunt u terecht voor de volgende diensten:
– Financiële administratie
– Jaarrekeningen & rapportages
– Belastingen
– Salarisadministratie
– Fiscaal & financieel advies.

Ervaring van mij als boekhouder in Breda

Ik heb de opleiding Register Belastingadviseur afgerond en mijn administratiekantoor is een erkend RB-kantoor. Dit betekent dat u ook voor een pragmatisch advies op fiscaal gebied bij mij terecht kunt. En omdat ik bij het RB ben aangesloten en door mijn jarenlange werkervaring op een accountantskantoor, heb ik de kennis en kunde in huis van een accountantskantoor. Maar wel tegen lagere tarieven!

Zoekt u een boekhouder in Breda of omgeving. Of juist een belastingadviseur in Breda en omstreken? Ik ben uw partner!

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Blogs en Nieuws

(niet verplicht)
(niet verplicht)
(niet verplicht)

Om u offertes te kunnen sturen hebben we informatie nodig? Wij vragen u dan ook vriendelijk om het gehele formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jochems Cijfers en Advies
Average rating:  
 0 reviews