Boekhouder in Heerenveen – Administratiekantoor in Heerenveen

Boekhouder in Heerenveen - Administratiekantoor in Heerenveen - Finovion Heerenveen
boekhouder etten-leur administratiekantoor etten-leur
boekhouder in Heerenveen, administratiekantoor heerenveen, finovion heerenveen

Finovion Heerenveen is uw boekhouder in Heerenveen.

Ik ben Hartger Veenstra. Voordat ik mijn eigen administratiekantoor in Heerenveen begon, was ik ook al ondernemer. Ik weet dus, als boekhouder in Heerenveen, als geen ander, waar ondernemers tegenaan lopen. We zijn dit kantoor gestart in 2011. Sindsdien help ik ondernemers met de boekhouding en kijken we, vanuit hun oogpunt, naar hun administratie.

boekhouder in heerenveen, administratiekantoor heerenveen, finovion heerenveen, hartger veenstra
Hartger Veenstra
Finovion Heerenveen
Average rating:  
 1 reviews
by André Schraa on Finovion Heerenveen
Bedrijfsnaam: Arts To Leads

Het administratiekantoor Finovion in Heerenveen schaal ik toch... view more

Als advies- en administratiekantoor onderscheiden we ons ten opzichte van andere kantoren. Dit doen wij door de administratie op een digitale manier te verwerken. Erg efficiënt en zo houden we meer tijd over om echt een adviserende rol in te nemen. We zijn uw partner. 

Wat doen wij

Ten eerste doen wij een uitgebreide analyse om u een zo goed mogelijk aanbod te doen. Deze analyse doen we om uw behoefte aan ondersteuning in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij u op de meest optimale manier adviseren. We bieden een maandabonnement aan gebaseerd op uw behoefte. Ten tweede behandelen wij mails, telefoontjes, afspraken en advies geheel kosteloos, wanneer dit binnen de beperken valt. Behalve voor vraagstukken die meer tijd in beslag nemen, zullen we voorafgaand altijd tot een tarief overeenkomen. Vandaar dat we, over het algemeen, geen kosten rekenen voor extra uren.

Werkwijze

Aan de ene kant zetten wij ons in voor automatisering. Hierdoor verwerken wij op een efficiënte manier uw administratie. Doordat we een real-time “meekijkmonitor” hebben, bent u vervolgens altijd op de hoogte van de actuele cijfers. Daarentegen kunnen klanten met eigen software ook bij ons terecht.

Aan de andere kant staat persoonlijk advies nog steeds hoog in het vaandel. Door middel van persoonlijk contact bent u verzekerd van optimale betrokkenheid bij uw organisatie. Daar waar veel kantoren in verzuimen. Kortom wij verliezen de klant niet uit het oog.

Het doel van ons administratiekantoor in Heerenveen

Niet alleen is het ons vak de administratie te verzorgen, maar ook willen wij boven de cijfers staan. Anders gezegd verbinden we feiten en cijfers met de organisatie doelen. Hiermee vertalen we ons advies, zodat we risico’s en kansen zien in uw organisatie.

Wie bedienen wij

Bij ons is iedere ondernemer welkom. Wij behandelen een miljoenenbedrijf op dezelfde wijze als de zzp’er die net gestart is. In de eerste plaats verzorgen we de administratie, salarisadministratie, jaarrekening en aangiftes. In de tweede plaats zullen wij u voorzien van heldere adviezen voor uw organisatie. Als laatste zullen we u ondersteunen om uw doelen te behalen.

De organisatie

Doordat we aangesloten zijn bij Finovion, hebben we de kennis en kunde in huis van een groot accountantskantoor. Maar kunnen desondanks persoonlijkheid bieden. Het administratiekantoor in Heerenveen bestaat sinds 2011. Inmiddels is het kantoor partner van ruim 200 bedrijven in de regio.

Hier komt een contactformulier.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Finovion Heerenveen
Average rating:  
 1 reviews
by André Schraa on Finovion Heerenveen
Bedrijfsnaam: Arts To Leads

Het administratiekantoor Finovion in Heerenveen schaal ik toch op 1 van de beste kantoren van het hoge noorden. Met een gemotiveerd team halen zij het maximale uit de administratie tegen een zo laag mogelijk tarief. Het team kent een schat aan kennis in de breedte. Zo kunnen ze iedereen, in welke branche dan ook, optimaal bedienen.

Contact

Finovion Heerenveen
Atalantastraat 11
8448 EZ Heerenveen