Bolleurs Finance

Een aantal jaar geleden heb ik, Bianca Bolleurs, naast mijn werk als boekhouder op een advocaten-/notariskantoor een administratiekantoor geopend voor zzp-ers en eenmanszaken: Serious Finance.

In februari 2018 heb ik dit administratiekantoor nieuw leven in willen blazen en met andere werkzaamheden willen uitbreiden. Ik heb de naam gewijzigd en een nieuw onderdeel aan de werkzaamheden toegevoegd: interim werkzaamheden in de boekhouding.

Bolleurs Finance is ontstaan uit het idee dat de financiƫle afdeling op een advocaten- en/of notariskantoor bepaalde piekmomenten kent.
Dit kan ontstaan door extra werkzaamheden gedurende een bepaalde periode in het jaar, bijvoorbeeld het jaarwerk, of door onverwachte (langdurige) afwezigheid van 1 of meer medewerkers, door ziekte,  zwangerschap, sabbatical of andere oorzaken.

Er is dan vaak behoefte aan extra handen op de afdeling, en het liefst door iemand die ervaring heeft in de advocatuur en/of het notariaat.

Met Bolleurs Finance wil ik deze behoefte graag opvangen en bied daarom ondersteuning met ruim 11 jaar ervaring met de ins en outs op de financiƫle afdeling van zowel advocatuur als notariaat.

Bolleurs Finance
Hagedisweide 37
Nieuwegein 3437 VN
Netherlands