E-Boekhouden

E-Boekhouden is de simpele naam voor het electronisch boekhouden. Dit is dan ook een volledig online systeem waarmee iedereen een professionele administratie kan voeren: of het nu gaat om een vereniging, ondernemer, accountant of stichting.

E-Boekhouden is gestart met de boekhoudsoftware in 2002 en heeft dus al behoorlijk wat jaren ervaring waarin eventuele kleine foutjes eruit gehaald zijn. Naast de boekhoudsoftware is het ook mogelijk om de facturatie module aan te schaffen, op die manier heb je nog minder omkijken naar de administratieve kant van je onderneming en kun jij gewoon bezig zijn met de zaken waar je blij van wordt.

Als starter kun je zelfs de eerste 15 maanden van je onderneming gratis gebruikmaken van e-boekhouden en op die manier een beslissing nemen na het systeem daadwerkelijk gebruikt te hebben. En dat scheelt weer aanschafkosten aan het begin van je avontuur als ondernemer. E-Boekhouden is dus zeker geschikt voor starters.

E-Boekhouden is geschikt voor de dagelijkse boekhoud taken maar ook de belastingaangifte en btw-aangifte zijn snel en makkelijk ingediend en met de (gratis) cursus boekhouden kun je zelf ook nog wat leren als je dat zou wensen. En heb je alsnog een boekhouder in dienst voor wat andere zaken, dan kun je die makkelijk toegang geven tot het systeem.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *