Goede doelen

Vorig jaar zijn we begonnen met het steunen van een drietal stichtingen. Het ging dan om de goede doelen: KiKa, KWF Kankerstichting en Stichting ALS.

Hoe ging dit in zijn werk

Voor iedere aanvraag die gedaan werd, doneerde nueenboekhouder.nl € 5,- aan het goede doel naar keuze van de aanvrager. We hebben hier een leuk geld bedrag kunnen schenken aan deze stichtingen, we zullen binnenkort de uitslag presenteren.

Goede Doelen van 2019

Ook in 2019 willen we graag weer een aantal donaties doen aan stichtingen, door de opbrengst van online leads door aanvragers. We willen ons nu gaan richten op de wat kleinere stichtingen. De stichtingen die minder bekent zijn zowel bij ons als in Nederland. We vinden dat deze goede doelen ook een kans verdienen.

Oproep

Ik roep u dan ook op een suggesties of een reactie te geven, zodat wij een goed doel kunnen selecteren voor dit jaar. Alles is welkom. Wij zullen dan een selectie maken, welke 3 goede doelen we in 2019 zullen gaan steunen.

Partner Registraties

Wanneer er een nieuwe administratief dienstverlener zich aanmeldt als nieuwe partner, zullen wij een deel van de inkomsten ook schenken aan het goede doel. Registreer u nu als partner en steun een goed doel klik op Registreren.

Nieuwe boekhouder nodig?

Met uw aanvraag steunt u nog steeds goede doelen. Vul vrijblijvend het contactformulier in. En vindt uw adviseur bij ons!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *