Ik ben een boekhouder

Bent u zelf een boekhouder of administratiekantoor en bent u op zoek naar nieuwe klanten? Maak dan een profiel pagina aan op NuEenBoekhouder of registreer je als geintresseerde voor leads.

Met een profielpagina op NuEenBoekhouder heb je altijd een streepje voor: je lift mee op het succes van deze website. Doordat mensen die hier rondstruinen zeer bewust bezig zijn in de zoektocht naar een boekhouder, is de kans groot dat ze direct contact met u zoeken. Door duidelijk op uw profiel pagina aan te geven waar u voor staat en welke diensten u aanbiedt kan de bezoeker al een goede inschatting maken of die bij u aan het juiste adres bent. Door vermelding van adres en contact gegevens is contact snel gelegd en met een afbeelding van uzelf en/of uw medewerkers heeft men al snel vertrouwen in uw bedrijf.

Heeft u geen behoefte aan een profielpagina, of wilt u eerst eens even zien wat voor leads de website kan brengen dan kunt u gebruik maken van onze leads service. U heeft dan geen vermelding op onze website, maar geintreseerde ondernemers kunnen wel aangeven dat ze op zoek zijn naar een boekhouder, en u krijgt de gegevens van deze aanvraag binnen in uw mail.