Inspirerende partner

Vandaag heb ik contact gehad met een inspirerende ondernemer, die interesse heeft in een profielpagina om haar onderneming een boost te geven. Door dit gesprek heeft zij mij ook inspiratie gegeven. Deze partner kampt namelijk met een aandoening. Deze partner heeft een administratiekantoor, maar haar aandoening weerhoudt haar niet om haar doelen te behalen. Bij een aandoening en/of beperking doet iedereen vaak de aanname, dat deze mensen geestelijk of mentaal niet in orde zijn. Dit kan soms zijn, maar een aandoening of beperking kan ook een ziekte zijn. Deze persoon is uitermate open over haar situatie en aandoening. 

De kracht van deze persoon is, dat ze haar zaken goed op orde heeft. Als ze iets zelf niet kan, dan geeft ze het uit handen. Dit is belangrijk, want hierdoor lijdt de klant er niet onder. En als de klant hieronder lijdt, dan is het belangrijk dat de klant hiervan op de hoogte is. En dat is juist het inspirerende. Doordat ze hier open over is, accepteert de klant dit.

Tot de kern komend, deze ondernemer heeft een aandoening en komt daardoor in aanmerking voor een Wahjong uitkering. Echter heeft deze ondernemer de ambitie om hier niet meer afhankelijk van te zijn. Zo wil zij ondernemers helpen met hun administratie, boekhouding, belastingadvies en aangiftes. En geloof me, om aannames tegen te gaan, ondernemers die in aanmerking komen voor een Wahjong uitkering, zijn niet per definitie, ondernemers die hun werk niet goed kunnen uitvoeren. Het administratiekantoor is dus uitermate geschikt voor ondernemers met een beperking of aandoening. 

Hierdoor steun ik deze ondernemer volkomen. Ik heb respect voor deze ondernemers. Klein of groot, het maakt allemaal niet uit. Iedereen gunt deze ondernemers een kans van slagen op hun bedrijf. Net zoals we elke ondernemer een kans van slagen gunnen. Gun ik de ondernemer met een beperking of aandoening nog meer.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *