Nieuwe klanten voor boekhouders?

Onze website is op zoek naar boekhouders, administratiekantoren en accountants, die weer op zoek zijn naar nieuwe klanten. Wij zijn een (online) leadgenerator, waardoor de administratieve sector meer klanten krijgt. En hierdoor zal de omzet verhogen. Marketing en Acquisitie in de administratieve sector. Klanten voor boekhouders, wij regelen het!

Onze werkwijze

Er komen aanvragen binnen via onze website. Deze aanvragers zijn specifiek op zoek naar een boekhouder. De leads die bij de aangesloten bedrijven binnenkomen zijn dus al serieus op zoek naar een boekhouder, ze weten alleen nog niet zo goed bij WIE ze het beste terecht kunnen.

Door de eigen profielpagina kunnen mensen al een kleine indruk krijgen van uw administratiekantoor en als dat al interessant klinkt kan de bezoeker van de website direct contact met u opnemen. Heeft u geen interesse in een profiel pagina, dan kunnen we u nog steeds van dienst zijn. Niet iedere bezoeker van deze website heeft namelijk de tijd of behoefte om zelf al wat vooronderzoek te doen: ze zijn simpelweg opzoek naar iemand die kan helpen met de administratie. Ook dit zijn leads die serieus zijn en de stap genomen hebben om een boekhouder te zoeken.

Vraag informatie aan via onze website. Of stuur een mailtje naar info@nueenboekhouder.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *