SMK Raad

Boekhouder in Enschede - Administratiekantoor in Enschede - SMK Raad

SMK Raad

Wij zijn SMK Raad. SMK Raad staat voor de ondernemer, maar ook voor de particulier.

Wij verzorgen meer dan alleen uw administratie. Onze experts kunnen u op alle fiscale vlakken adviseren. Expliciet op accijns- en verbruikskosten. Deze mogelijkheid is uniek in Nederland. Hierdoor hoeft u niet per definitie “one of the big four” in te schakelen.

De kracht zit bij ons in de kennis. De kennis van hoe de belastingdienst naar bedrijven kijkt. Wij hebben een exclusief samenwerkingsverband met belastinginspecteurs. Zo kunnen wij optimaal werken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij hebben een netwerk van (internationale) specialisten, waaronder advocaten en juristen. Hierdoor kunnen wij u ondersteunen bij alle facetten waar u, als ondernemer, tegenaan loopt.

Wij zijn uw boekhouder, accountant, internationaal handelsadviseur, belastinginspecteur en sparringspartner in één. Doordat wij zelf door de ogen van ondernemers kunnen kijken, weten wij ook waar ze tegenaan lopen. Hierdoor hebben wij een wijze ontwikkeld die past bij wat de ondernemer van ons vraagt. 

Zoekt u een boekhouder in Enschede of zoekt u een belastingadviseur in Enschede? Wij zijn uw partner!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in.

boekhouder, administratiekantoor, belastingadviseur, administrateur, administratiekantoor Enschede, accountant, zoekt u een boekhouder in Enschede?boekhouder Enschede, administratiekantoor Enschede, accountant Enschede, belastingadviseur Enschede, hierdoor, daarmee, desalniettemin

Contact  gegevens:

SMK Raad
Lasonderstraat 22
7514 CJ Enschede