partners

boekhouder etten-leur administratiekantoor etten-leur

Op zoek naar leden (partners)

Wij zijn op zoek naar leden (partners). Wij genereren dagelijks leads voor boekhouders, accountants en administratiekantoren. Wij hebben de ambitie om heel Nederland te kunnen dekken.

Onze leads komen uit alle delen van Nederland. Maar we hebben momenteel niet in elke regio partners zitten. Graag willen wij een landelijke dekking hebben, zodat we ook iedere lead aan een nieuwe boekhouder of accountants kunnen koppelen.

Wat kunt u van ons verwachten?

 

  • Marketing; Wij nemen alle vormen van marketing op ons. Dit houdt in dat wij websites bouwen (wordpress), Facebook campagnes inzetten, Instagram posts verzorgen.
  • Acquisitie; Wij kunnen acquisitie werkzaamheden op ons nemen. Dit houdt in dat we persoonlijk voor u aan de slag gaan om leads, middels telefonische acquisitie, voor u te werven.
  • Campagnes; We voeren diverse campagnes om uw naamsbekendheid te vergroten. Dit doen wij veel i.c.m. onze marketing mogelijkheden. 
  1. SEO; Zoekmachine optimalisatie, dit nemen wij op ons door een sterke profielpagina voor u te maken. Doordat we dagelijks vele potentiële klanten op onze website krijgen is het van belang om een goede profielpagina te maken voor u. 
  2. Email marketing; wij kunnen vanuit ons programma diverse mails sturen. Dit kan een simpel nieuwsbericht of blog zijn, maar ook een email, waarin we de sterke punten van uw kantoor centraal zetten om nieuwe klanten te krijgen.
  3. Telemarketing; eventueel gaan wij ondernemers in uw regio bellen voor het maken van een afspraak, zodat u uw bedrijf kunt presenteren
  4. Online marketing; Een belangrijk onderdeel om naamsbekendheid te creëren is online marketing, hierbij kunt u denken aan Facebook, Twitter en Instagram. Wat van belang is dat er regelmatig content op deze platforms terecht komen van uw bedrijf. Regelmaat is belangrijk.
  5. SEA; Search Engine Advertising. Dit is een soort marketing waar kosten aan verbonden zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van de regio waarin u klanten zoekt. We hebben het dan over Google Adwords.

Het partnership is doelgericht op de groei van uw kantoor. Franchise als onder andere Kubus en Cijfermeester, zijn prima mogelijkheden om te groeien, maar hebben ook voorwaarden die niet altijd bij uw ideeën passen. Een hoge instap fee is een bezwaar.

Waarom is dit partnership zo aantrekkelijk?

Wij rekenen momenteel een instap fee van € 96,80 excl. BTW. (Normaal 193,60 excl. BTW). Als u gaat rekenen, dan weet u, dat deze instap fee er met een nieuwe klant van ons al uit kan. Dit bedrag zal naar aller waarschijnlijkheid een maandbedrag voor uw klant zijn.

 


Registreren als partner