Wordt link-partner of lead-partner

Ontvang leads voor administratiekantoren of leads voor boekhouders.

Als link-partner of lead-partner profiteert u van behoorlijk wat voordelen. Ontvang in uw mailbox: leads voor administratiekantoren of leads voor boekhouders. Lees verder als u op zoek bent naar voordelige leads voor boekhouders.

U bent net begonnen met uw administratiekantoor of vanuit huis begonnen bent als boekhouder. Uiteraard zoekt u nieuwe klanten, maar hoe gaat u dat doen.? Ten eerste meld u zich aan (of uw website bouwer) bij websites als telefoonboek.nl of alleadministratiekantoren.nl. Hartstikke goed natuurlijk en het helpt zeker mee in de ranking van uw website. Maar genereert het ook nieuwe klanten? In veel gevallen ervaren wij dat dit niet werkt.

Wij bieden die zekerheid wel, ons platform trekt dagelijks veel geïnteresseerde bezoekers die op zoek zijn naar een boekhouder. Door u als link-partner aan te melden, weet u zeker dat uw website beter gevonden wordt (ranking in google) en naamsbekendheid groter wordt in uw regio. Hierdoor krijgt u ook meer bezoekers op uw website en leidt dit uiteindelijk tot meer klanten.

U ontvangt voordelige leads voor boekhouders en administratiekantoren.

U kunt een profielpagina bij NuEenBoekhouder afnemen waardoor u profiteert van het bereik van NuEenBoekhouder. Bezoekers van de website kunnen direct met u contact opnemen (dit kost u du geen extra geld) want uw contact informatie wordt vermeld.

Dit houdt in dat u dus relatief weinig hoeft te investeren, zodat u nieuwe klanten krijgt ( u ontvangt leads voor administratiekantoren en boekhouders). Voordelige leads voor boekhouders welteverstaan, deze leads zijn immers gratis!

U als lead-partner zal iets meer investeren dan als link-partner. De lead-frequentie ligt hoger, dan bij link-partners. (u ontvangt meer voordelige leads voor boekhouders en administratiekantoren).

Ook op zoek naar voordelige leads voor boekhouders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@nueenboekhouder.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *